Kulttuurialan järjestöjen, instituutioiden ja taiteilija-ryhmien toimittamat uutiset.

 

Liity uutistoimitukseen!

Tilaa tunnukset, joilla voit julkaista tiedotteitasi >>tällä lomakkeella.

 

 

> Palaa uutisten alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedotteiden lähettäjä vastaa itse niiden sisällöstä.

Kulttuurialan uutiset >> Cross Over -festivaali 2011

Cross Over -festivaali 2011

Vammaispoliittisen taiteen festivaali esittelee kotimaista musiikkia ja teatteria

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} span.skypepnhprintcontainer {mso-style-name:skype_pnh_print_container;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry järjestää yhteistyössä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun sekä Kynnys ry:n kanssa Cross Over -festivaalin 9.–12.6 Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Festivaali on vammaisten ja ei-vammaisten taiteilijoiden poikkitaiteellinen juhla ja kannanotto korkeatasoisen vammaispoliittisen taiteen näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseksi. Luvassa on jälleen monenlaista ohjelmaa, teatteria, tanssia, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia.


 


Tällä kertaa festivaaleilla on esillä erityisesti kotimaisia artisteja. Lavan valtaavat V. Auer, Pertti Kurikan nimipäivät ja Kari Peitsamo. Lisäksi ohjelmistossa on ainakin Teatteriryhmä Reppana & Raasu ensemblen esitys Runotytöstä, runokahvila sekä paneelikeskustelu taiteesta ja sen tekemisestä. Esitysten ohella festivaaleilla järjestetään taidetyöpajoja. Yhdessä työpajoista on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla myös vammaisen elävän mallin piirustusta.

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on kansainvälinen vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Yhdistys edistää vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja ja aktiivisuutta taiteen eri aloilla. EUCREA poistaa yhteiskunnasta esteitä, jotka haittaavat vammaisten taiteentekijöiden täyttä osallistumista kulttuurin tuottajina ja kuluttajina.

Pannuhalli on esteetön tapahtumapaikka.

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, T-rappu, 00180 Helsinki.


 


Lisätietoja tapahtumasta:


Ismo Helén, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry
p. 050 3543979 / [email protected]


 


http://www.eucreafinland.org/crossover/


 


Haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Sanni Purhonen
[email protected]


 


 


Lähettäjä
Sanni Purhonen
2011-06-01 11:20:50
Ei kommentteja