Liity uutistoimitukseen!

Nämä ovat kulttuurialan toimijoiden itse lähettämiä tiedotteita.

Tilaa tunnukset, joilla voit julkaista tiedotteitasi >>tällä lomakkeella.


 

 

 

 

 

 

 

 

> Palaa uutisten alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedotteiden lähettäjä vastaa itse niiden sisällöstä.

Kulttuurialan uutiset >> KUVIA MERESTA, JAPANISTA ja muista ihmeistä

KUVIA MERESTA, JAPANISTA ja muista ihmeistä

Suurin osa gallerioista jatkaa näyttelyitään vielä ensi viikollakin. Muutamat kuitenkin loppuvat tulevana viikonloppuna, joten jos et vielä ole niitä nähnyt, niin nyt pitää kiirehtiä. – Kuvia ja lisätietoja löydät Näyttelyinfon sivuilta: www.nayttely.info

Alla olevat näyttelyt loppuvat ensi sunnuntaina 10.6., ellei toisin mainita.

FOGGA – MERELTÄ TUULEE. Kruunuhaassa sijaitseva galleria jatkaa ryhmänäyttelyjen sarjaa. Tämän kertaisessa on mukana seitsemän taiteilijaa, ja näyttelyn teemana on meri. Mukana on sekä abstrakteja tulkintoja aiheesta, että tiukasti todellisuudessa pitäytyvää maisemankuvausta.

G12 – KIRSI TIITTANEN, ‘Kadonneen tunteen metsästäminen, osa I / Muistista muistioon’ – pieni valokuvanäyttely kaipauksesta. Perjantaihin asti nähtävillä Kirsi Tiittasen Japani-valokuvia. Puhdasta, kaunista, kaikille jotka ihailevat perinteistä japanilaista puu- ja puutarha-arkkitehtuuria, sekä Tiittasen kuvia. Huom., näyttely päättyy jo perjantaina 8.6.

GJUTARS – JOHANNA LEMETTINEN, ‘Gaze – Katse’, maalauksia. Lemettinen on jo pitempään tulkinnut maalauksissaan ihmistä, joko ihmisten tunteiden kirjoa voimakkaiden kasvotutkielmien kautta, tai kuten nyt, ihmisen lihallisuutta ja ruumiillisuutta figuuritutkielmien kautta. Lemettinen haluaa maalauksillaan luoda tilaa erilaisille identiteeteille ja käsityksille ruumiillisuudesta.

KULMAGALLERIA – MILLA TOUKKARI, ‘Negatiivinen muoto – havainnon metodista ja naiseudesta’, teoksia. Teossarjan  nimi ‘negatiivinen muoto’ viittaa yksinkertaistetuimpaan naiseuden määritelmään – naaraskappaleeseen –, jonka valheellisuuteen Toukkari teoksillaan haluaa paneutua. Teossarja on yksi välivaihe Toukkarin maisterin opinnäytetyöstä Aalto Yliopistossa. Huom., näyttely päättyy jo tiistaina 5.6.

MALMITALON GALLERIA – JUKKA LAPPALAINEN, ‘Kauas ja lähelle’, piirroksia ja maalauksia. Moderneja tulkintoja suomalaisesta kansallismaisemasta – Kolin kansallispuistosta. Akryylimaalauksia maisemista, ja värikynäpiirroksia luonon yksityiskohdista. Huom., näyttely päättyy jo lauantaina 9.6.

STOAN PARVIGALLERIA – EIJA OKSANEN, ‘Mistä on pienet tytöt tehty’. Abstrahoivia maalauksia ja perinteisiä figuratiivisia pronssiveistoksia.


KUVIA JA LISÄÄ TEKSTIÄ NÄYTTELYINFON SIVUILTA: www.nayttely.info

Lähettäjä
Merja Heino
2012-06-04 14:41:22
Ei kommentteja