Liity uutistoimitukseen!

Nämä ovat kulttuurialan toimijoiden itse lähettämiä tiedotteita.

Tilaa tunnukset, joilla voit julkaista tiedotteitasi >>tällä lomakkeella.


 

 

 

 

 

 

 

 

> Palaa uutisten alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedotteiden lähettäjä vastaa itse niiden sisällöstä.

06.05.2013 |

HELATORSTAINA GALLERIAKIERROKSELLE!

Helatorstainakin voi kiertää gallerioissa – iso osa niistä pitää ovensa auki sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Kuvia ja tietoa näyttelyistä löytyy Näyttelyinfo-sivustolta, www.nayttely.info. Klikkaamalla etusivun pikkukuvia löydät myös gallerioiden aukioloajat!
29.04.2013 |

TAIDE PARANTAA

Värikylpyjä ja taidepaukkuja pikkukohmeloon. – Vapun rasituksista toipuu kunnon taidepaukulla. Useimmat galleriat pitävät vapaapäivää Vapunpäivänä, mutta heti torstaina ovet ovat taas auki, ja kulttuurinnälkäinen työläinen voi parannella kohmeloaan ja liian ilonpidon aiheuttamaa angstia raikkaissa värikylvyissä.
22.04.2013 |

TARJOLLA MAALAUSTA, GRAFIIKKAA, VEISTOKSIA

Vielä ehtii! Alla olevat näyttelyt päättyvät ensi sunnuntaina 28.4. – jotkut jo aikaisemminkin. – MUISTA katsoa myös PIENET ILMOT- ja KOKO SUOMI-osastojen ilmoitukset!
15.04.2013 |

TILAAN LIITTYVÄÄ TAIDETTA

Nyt on mahdollisuus tehdä vertailevaa tutkimusta taiteen ja taiteilijoiden erilaisista tavoista käsitellä tilaa. Hienoja ja mielenkiintoisia, eri tekniikoilla toteutettuja teoksia pääsee katsomaan Galleria Gjutarsissa, Galleria Katariinassa ja Kuvataidekatemian galleriassa Korkeavuorenkadulla. Lisää kuvia ja tekstiä Näyttelyinfossa!
08.04.2013 |

KUVIA ELÄMÄSTÄ

Taas on tarjolla hienoja maalauksia, komeita valokuvia ja taidokasta grafiikkaa. Vielä tämän viikon ajan ehdit nähdä esimerkiksi tm-gallerian ja Johan S.:n hienot maalaukset ja Sculptorin valokuvat.
01.04.2013 |

ÄÄNEN JA KUVAN KOKEILUJA

Korkeavuorenkadulla Kuvataideakatemian galleriassa kannattaa pistäytyä ihmettelemässä pimeydessä tilaa muokkaavia ääniä, ja Kuvataideakatemiassa Kaiku-galleriassa on esillä malauksen ja liikkuvan kuvan suhdetta tutkiva opiskelijatöiden näyttely. Alla olevat näyttelyt päättyvät ensi sunnuntaina 7.4., ellei toisin mainita. Lisää tietoa ja kuvia Näyttelyinfosta.
26.03.2013 |

PÄÄSIÄISEN TAIDETARJONTA

Pitkän viikonlopun vapaapäivät lipsahtavat helposti mämminsyönnin puolelle, mutta onneksi kaloreita voi lähteä polttelemaan galleriakierrokselle. Seuraavat näyttelyt päättyvät sunnuntaina 31.3., ellei toisin mainita. Useimmat galleriat ovat kiinni pitkäperjantaina.
18.03.2013 |

TEKSTIILITAIDETTA JA ITÄMAISTA ORNAMENTIIKKAA

Tm-galleriassa on päättymässä Irmeli Mäkilän hieno, osittain itämaiseen ornamentiikkaan pohjautuva maalausnayttely, Johan S’ssä nautitaan vielä tämä viikko tekstiilien hehkuvista keväisistä väreistä. Monta muutakin hyvin melenkiintoista näyttelyä on päättymässä ensi sunnuntaina – kuten Kaapelitehtaalla Taidemaalariliiton jättiläismäinen myyntitapahtuma!
12.03.2013 |

VIELÄ EHTII… nämä näyttelyt ovat päättymässä!

Suurin osa näyttelyistä jatkuu vielä ensi viikolla, vain muutama päättyy tulevana viikonloppuna, sunnuntaina 17.3. – Katso kuvia ja tekstejä näyttelyistä Näyttelyinfosta: www.nayttely.info
04.03.2013 |

VEDENALAISIA KUVIA ja muita maisemia

Vielä ehdit nähdä tällä viikolla muun muassa Vuotalon galleriassa Jaakko Leppäsen valokuvia Itä-Helsingin vedenalaisista ihmeistä, ja Galleria Katariinassa Vaula Siiskosen hienoja, hiljaisentunnelmallisia maisemamaalauksia. Lisää tietoa ja kuvia tällä viikolla päättyvistä sekä muista näyttelyistä löydät Näyttelyinfosta, www.nayttely.info