Liity uutistoimitukseen!

Nämä ovat kulttuurialan toimijoiden itse lähettämiä tiedotteita.

Tilaa tunnukset, joilla voit julkaista tiedotteitasi >>tällä lomakkeella.


 

 

 

 

 

 

 

 

> Palaa uutisten alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedotteiden lähettäjä vastaa itse niiden sisällöstä.

06.03.2012 |

HELSINKI-NÄKÖKULMIA GALLERIOISSA

Helsinki-teemaa lähestytään vielä tämän viikon ajan useammassa näyttelyssä. Galleria Avassa on esillä kolmen eri taiteilijan mielenkiintoisia Helsinki-näkökulmia, Stoassa on Stefan Bremerin ja somalitaustaisten nuorten Helsinki-valokuvia, Kolmannessa kerroksessa on esillä Helsingissä tapahtuneiden kävelyjen innoittamana syntyneitä abstrakteja maalauksia. Vuotalossa näkee suomalaisten – myös helsinkiläisten – ruokailukulttuuria esitteleviä valokuvia.
29.02.2012 |

SAIMAA BLUES – rytmimusiikin uusi festivaali keväällä Mikkeliin

Rytmimusiikin ystäviä hemmotellaan pääsiäisenä 4. – 8.4.2012 Mikkelissä. Saimaa Blues –festivaali on uusi, neljän päivän kestoinen tapahtuma, jossa kuullaan eturivin artistien esittämiä bluesin sinisiä säveliä Saimaan rannalla.
27.02.2012 |

KIERRÄTYSMATERIAALEJA JA MAASTOUTUMISASUJA

Hanasaaressa päättyy jo lauantaina kolme erillistä kokonaisuutta: ruotsalaisten pitkän linjan ‘kierrätystavataiteilijoiden’ näyttely, Espoon kuvataidekoululaisten Arkkitehtuurityöpajan ‘maastoutumisasu-näyttely’ ja Leo Alhon valokuva-videonäyttely. ™-galleriassa Erno Enkenbergin hieno, maailman uutisista aiheensa ammentava maalausnäyttely jatkuu sunnuntaihin asti. Näistä ja muista näyttelyistä löytyy kuvia ja lisätietoa Näyttelyinfosta, www.nayttely.info
21.02.2012 |

TAIDETTA TANSANIASTA SEKÄ YHTEISKUNTAKRITIIKKIÄ

Vielä tämän viikon ajan ehtii nähdä ainutlaatuista tansanialaista kuvataidetta Kulmagalleriassa Kalliossa. Akvartissa Töölössä on esillä hienoja kasviakvarelleja, ja Töölön Galleria G12’ssa kannattaa käydä katsomassa Kristiina Korpelan ‘Puutarhaleikkejä’. Tiukkaa yhteiskuntakriittistä näkökulmaa löytyy muun muassa Kuvataideakatemian galleriasta sekä Sinnestä. – Mielenkiintoisia näyttelyitä löytyy myös Näyttelyinfon Pienet ilmot -osastolta!
16.02.2012 |

NUOREN MIEHEN RAJU HALU JA MUITA MAALAUKSIA

Kun kiirettä pitää, niin vielä ehtii nähdä niin Ville Kylätaskun raikkaanrajut maalaukset Jangvassa kuin Gjutarsissa Nykäsen ja Tanskasen muodonmuutos- ja maisemapiirroksetkin! Katso: www.nayttely.info
08.02.2012 |

BAROKKISIA KUKKIA JA KARUJA SUOMALAISIA

Ipi Kärjen barokkisia kukkamaalauksia ehtii nähdä vielä vielä ensi sunnuntaihin asti, samoin Eija Isojärven vaikuttavia, pinnan alle meneviä tutkielmia karusta suomalaisesta suvusta. – Niistä, ja monista muista näyttelyistä löytyy lisätietoja Näyttelyinfon sivuilta www.nayttely.info – Muista katsoa näyttelyilmoitukset myös Pienet ilmot -osastolta!
01.02.2012 |

Suomen ensimmäinen kirjoituskilpailu Facebookissa on alkanut

Suomen ensimmäinen yhteisöpalvelu Facebookissa toteutettava kirjoituskilpailu on alkanut. Annikin Runofestivaalin järjestämä kilpailu etsii tuoretta eroottista runoutta.
30.01.2012 |

DOC POINTIN ELOKUVIA KUVINA

Kruununhaassa Kirjagalleria Laterna Magicassa pääsee yhdellä visiitillä katsomaan kolme mielenkiintoista näyttelyä. – Vielä tämän viikon ajan 5.2. asti ovat auki myös Dueton ja Galleria 12’n näyttelyt, katso lisätietoja näistä ja muista ajankohtaisista näyttelyistä Näyttelyinfon sivuilta www.nayttely.info. Muista katsoa myös Näyttelyinfon Pienet ilmot-osasto sekä Koko Suomi-kuulumiset!
23.01.2012 |

3D-MALLINNUSTA JA PAJUHEVOSIA

Rantakasarmin galleriassa pääsee näkemään Jenni Tieahon pajuhevosia, Barbara Tieahon kierrätysmuovi-installatioita ja Melita Westerlundin puuvillaveistoksia. Luonto on lähellä. Galleria Katariinassa taas herkutellaan Merja Niemisen ja James Andeanin tekniikkaa monipuolisesti hyödyntävällä audiovisuaalisella installaatiolla, ja Kaiku-galleriassa yleisö pääsee testaamaan omaa luovuuttaan 10-päiväisessä prosessissa, joka tutkii luovuuden spontaania ilmenemistä ja erilaisia tilankäsittelytapoja.
17.01.2012 |

TYHJÄT KADUT JA TURVALLISET ONKALOT

Galleria Be’19’ssä Ritva Tulosen näyttelyn pienoisveistokset tuovat turvallisuuden tunnetta ja muistoja lapsuuden salamajoista. Johan S’ssä Magdalena Åbergin maalauksissa katsoja puolestaan kohtaa nykypäivän vieraantuneisuuden ja ulkopuolisuuden tunteet. – Näistä ja muista näyttelyistä lue lisää ja katso kuvat Näyttelyinfosta: www.nayttely.info – Muista katsoa myös Pienet ilmot-osaston näyttelytiedotteet ja Koko Suomi-osaston linkit!