Liity uutistoimitukseen!

Nämä ovat kulttuurialan toimijoiden itse lähettämiä tiedotteita.

Tilaa tunnukset, joilla voit julkaista tiedotteitasi >>tällä lomakkeella.


 

 

 

 

 

 

 

 

> Palaa uutisten alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedotteiden lähettäjä vastaa itse niiden sisällöstä.

10.01.2012 |

Spagettiwesterniä ja mallikankaita

Kuvataideakatemian galleriassa on esillä hieno Ilkka Luttisen spagettiwestern-maalaus-tilateos, ja Galleria G’ssä Riikka Viinikanojan kangasmalleilla ja mallikankailla leikittelevä näyttely – näistä ja muista näyttelyistä lue lisää ja katso kuvat: www.nayttely.info
02.01.2012 |

Vuoden aluksi gallerioissa inventoidaan elämää

Galleria Laterna Magican kirjanjulkistamisnäyttely sekä Laura Kärjen näyttely Jangvassa kuvaavat kumpikin omalla tavallaan nykyaikaa, sen kauneutta ja rumuutta, voimauttavia ja voimia vieviä ilmiöitä. Lisää tietoa näistä sekä muista näyttelyistä Näyttelyinfon sivuilla www.nayttely.info
19.12.2011 |

Aaveet tanssivat galleriassa

Kuvataideakatemian galleriassa saa nähdä oikean aave-esityksen, ja Forum Boxissa silmät lumotaan hienossa videinstallaatiossa, joka limittää videon ja kolmiulotteisen tilan. – Alla on myös Vielä Ehtii -osasto joulunalusviikolla päättyvistä näyttelyistä.
04.11.2011 |

Järjen Päivät Hällä-näyttämöllä 3. – 10. joulukuuta

Järjen Päivät –elintasomusikaalin tuottavat yhdessä Grus Grus Teatteri ja Tanssiteatteri MD. Esitys laajenee ulos näyttämöltä ja jättää mennessään arkijärjen rannalle ruikuttamaan. Viikon verran teatteri tarjoutuu ihmisille levähdyspaikkana, jonka aulassa kulttuurikahvila kutsuu istumaan ja ihmettelemään. Luvassa on aivojen, sen vähemmän käytetyn oikean puoliskon sysäyksiä, eli näkymiä yli arkijärjen.
10.10.2011 |

Kirjallisuuskampanja vaatii lainauskorvauksia asianmukaiselle tasolle

Kirja elää -kampanjan tavoitteena on korottaa Suomen lainauskorvausmäärärahaa ja saada opetus- ja tutkimuskirjastot korvauksen piiriin.
08.09.2011 |

JO-JO TEATTERI YHDISTÄÄ FRIIKKISIRKUKSEN JA PERINTEISEN TEATTERIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMESSA

Syyskuussa ensi-iltansa saava Saatana saapuu Moskovaan tuo ensimmäistä kertaa Suomessa suspensiot ja muut villin friikkisirkuksen elementit osaksi teatterinäytelmää.
19.08.2011 |

Koskettavan ajankohtainen Meidän poika ensi-iltaan Kaupunginteatterissa

Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä saa 1. syyskuuta kotimaisen kantaesityksensä koskettava ja ajankohtainen Meidän poika. Näytelmän on kirjoittanut ja sen ohjaa menestyksekkäimpiin ja tuotteliaimpiin näytelmäkirjailijoihimme lukeutuva Pasi Lampela.
12.08.2011 |

LIISA RISUN TANSSITEOS ENSI-ILTAAN KAUPUNGINTEATTERISSA

Helsingin Kaupunginteatterin ja Helsingin juhlaviikkojen yhteistuotanto, koreografi Liisa Risun More or less love songs, saa ensi-iltansa saa 24. elokuuta studio Elsassa. Tunteen ja järjen ristiriidasta ammentava ja identiteetin rakentumiseen liittyvillä ajatuksilla härnäävä teos on Helsingin juhlaviikkojen vuoden 2011 tilausteos Helsinki Dance Companyn tanssijoille.
11.08.2011 |

UNITED SNAKES – RYHMÄ HUUTAA MEIDÄT IHMISET HERÄÄMÄÄN!

Koreografi Arja Tiili ja taiteilija Teemu Mäki yhteistyössä! Kaikki vaikuttaa on breaktanssia, nykytanssia ja videotaidetta yhdistävä teos, jonka aiheena on valta, vallankäytön, oikeudenmukaisuuden ja riiston muodot sekä määritelmät.
04.07.2011 |

Suomalaisen tanssin ja musiikin suurteos Pyörteitä ensi-iltaan elokuussa

alpo aaltokoski company tuo ensi-iltaan säveltäjä Uuno Klamilta keskeneräiseksi jääneen ja säveltäjä Kalevi Ahon täydentämän Pyörteitä-teoksen. Suomalaisen tanssin ja musiikin suurteos saa näyttämökantaesityksensä 25.8.2011 Aleksanterin teatterissa.